Titta igenom din ekonomi innan du lånar

Innan du lånar pengar är det viktigt att du tittat igenom din ekonomin och är säker på att du kommer att kunna betala tillbaka lånet vid förfallodagen. Tänk gärna långsiktigt och fundera över vilka andra räkningar som ska betalas. Kanske har du räkningar som kommer kvartalsvis eller en födelsedagspresent som du måste köpa, och som du kanske inte hade räknat med om du ansökt om ett lån innan du gått igenom din ekonomi. Att låna till en kontinuerlig konsumtion är inte att rekommendera.

Vi  tillämpar god kreditgivningssed och om du råkar få problem med återbetalningen finns vi till för att hjälpa dig. Kontakta oss därför innan problemet växer.

Privata låneförbud

Känner du att din situation är ohållbar och du lånar pengar som du inte har möjlighet att betala tillbaka i tid, ger vi dig möjlighet att lägga ett privat låneförbud. Detta betyder att vi kan blocka dig från att kunna få lån i framtiden. Detta gör du enkelt genom att ringa vår kundtjänst på 08-1244 9690 eller genom att mejla oss på info@lanbutiken.se. För att göra en spärrning för någon annan, krävs den en fullmakt. Låneförbudet gäller för alla företag i vår koncern, och efter att ett låneförbud har skapats kan du inte bli beviljad ett lån längre.