Vi på Lånbutiken vet att ett akut behov av pengar kan uppstå vid vilken tidpunkt på dygnet som helst. Därför kan du låna pengar hos oss alla dagar i veckan – till och med på helgen (med undantag för vissa röda dagar).

Smslån även på helgen

Om det oförutsedda inträffar och du är i behov av ett lån kan du vända dig till Lånbutiken. Om fått din kontokredit beviljad och vill ta ut pengar får du beloppet på ditt konto redan samma dag – även på helger, lördagar och söndagar (gäller om du har konto hos Nordea och uttaget görs under kundtjänstens öppettider) Lånbutikens helglån är ett lånealternativ för dig som önskar ett tillgängligt, snabbt tryggt sätt att låna pengar. Du kan ansöka om vårt helglån antingen via datorn eller mobilen.

Smslån med helgutbetalning utan UC

På Lånbutiken tar vi, precis som alla andra långivare, en kreditupplysning på dig innan vi beviljar en kredit. En god nyhet är dock att vi inte använder oss av UC, vilket gör att du inte noteras hos Upplysningscentralen och din kreditvärdighet påverkas därmed inte i samma utsträckning. Genom att undvika onödiga förfrågningar hos Upplysningscentralen förbättrar du också väsentligt dina chanser att få exempelvis ett abonnemang eller ett hyreskontrakt.

Detta gäller givetvis såväl vardag som helg och du kan ansökan om SMSlån med utbetalning på helgen under dygnets alla timmar utan att det görs en UC. Bra att veta är att vår kundtjänst behandlar ansökningar så fort de kommer in och om kundtjänsten är stängd behandlas ansökningarna i tur och ordning dagen efter när vår kundtjänst öppnar.

Ansök om Helglån

Ansökningsprocessen består av tre enkla steg:

  1. Fyll i ansökningsformuläret på vår hemsida
  2. Vi behandlar din ansökan och skickar ett besked till dig redan efter ett par minuter
  3. Vi betalar ut pengarna till dig direkt efter att din ansökan godkänts om du har ett konto hos Nordea eller Handelsbanken, och även till andra banker överförs pengarna redan samma dag ifall vi mottagit ansökan innan kl. 13.00.

Observera att vi endast behandlar låneansökningar under våra öppettider. Låneansökningar som skickats utanför våra öppettider behandlar vi i ankomstordning när kundtjänsten öppnar.

Kontokredit har löpande återbetalning precis som ett kreditkort. Lägsta belopp att varje månad är 1000 kr (amortering inklusive. ränta och avgifter).  Effektiv årsränta: 50,32%