Du är viktig för oss

För oss på Lånbutiken står alltid du som kund i centrum. Att ge god service och hålla våra kunder nöjda är grundbulten i vår verksamhet. Vårt mål är att vara här för dig i alla lägen, både vid planerade köp och plötsliga utgifter. Vår kundtjänst arbetar ständigt med bli bättre och mer tillgänglig för att du som kund ska ha tillgång till snabb, vänlig och kompetent service - när du behöver den.

Behöver du hjälp med en låneansökan, vill du veta mer om våra tjänster eller har du svårt att betala? Tveka inte att kontakta oss. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan komma fram till en lösning som passar dig!

Vad tycker kunderna om Lånbutikens tjänster?

Under våren 2018 skickade vi ut en enkät till kunder som aktivt använder sig av Lånbutikens tjänster. Vi ville veta vad vi på Lånbutiken gör bra och hur vi kan förbättra vår service och göra våra tjänster mer effektiva och enklare att använda. Vi fick in många genomtänkta omdömen och kommentarer. Svaren visade att vi lyckats mycket väl med att ge kunderna den service de vill ha och behöver. Framför allt uppskattas att det går snabbt och smidigt att söka och hantera lån hos oss. Vår kundtjänst visade sig också vara mycket uppskattad för sin kunnighet och sitt professionella och vänliga bemötande.

Vi på Lånbutiken strävar alltid efter att göra våra tjänster ännu bättre, smidigare och mer lättanvända. Därför är vi också väldigt tacksamma för alla fina förbättringsförslag vi fick in i samband med enkäten.

Stort tack till alla er som tog er tid att svara på våra frågor!

 

Här är ett urval av de kommentarer vi fått från våra kunder i samband med den senaste undersökningen:

”Jag har bara positivt att säga om Lånbutiken.”

”Enkla uttag, betalningar, chans att betala tillbaka hela lånet utan funderingar med bra instruktioner på fakturan. Mycket bra kundservice, med snabba svar och bra hjälp. Enkel och lättnavigerad hemsida.”

”Mycket tillmötesgående och seriösa.”

”Att låna pengar vid akut behov och ha ett konto hos er som kund, är lycka. Anser jag.”

”Enkelt, smidigt, bra bemötande av kundtjänst.”

”Bra villkor och en bra hemsida som är lätt att förstå. Ni har också väldigt trevlig och hjälpsam personal.”

”Snabb utbetalning, trevlig kundservice och bra ränta. Förbättring skulle kunna vara en app men ni använder er av sms tjänst vilket funkar utmärkt det med!”

 

Vi har samlat äldre kommentarer från våra kunder här. Kommentarerna vi får av våra kunder är mycket värdefulla och vi utvecklar våra tjänster konstant utifrån dem.

”Kommer rekommendera er till alla”

”Jag är jättenöjd med Lånbutiken”

”Nu har ni vunnit flera nya kunder”, Eva

”Tack för att jag kunde låna pengar när det behövdes”, Claudio

”It’s a great service and especially online checking your status make very easy and comfortable”, Asim

“Tack för den snabba och trevliga kundservicen”, Maria

”Grym kundtjänst och snabba svar”, Kristoffer

”Brukslånet är en jättebra produkt”

”Väldigt snabb, trevlig och hjälpsam”

”Ni är bäst”, Abdiqadir

”Bra förklarande och bra bemötande”

”Fan vad det här är schysst grej”

”The service is probably the best I ever had online and I like that they are very responsive =) I’d recommend this site”

“Så enormt bra service!!! Ska rekommendera er och jag återkommer med största säkerhet. En riktigt trevlig sommar önskar jag er. TACK!!!”, Agnetha

”Ni är fantastiska. Smidigt och snabbt 1500kr i månaden är riktigt bra”, Daniel

”Bra och snabb service”

”Tack på förhand, o jag kan också rekommendera Lånbutiken till andra, för det var ett smidigt o bra sätt att låna”, Staffan

”Tack för lånet från Er, det funkade mycket bra med Lånbutiken tyckte jag”, Staffan

”Tack ni är jättetrevliga jag betalar nu på en gång och väntar att det blivit bokfört, tack för snabba svaret och support”, Leila