Smslån: Låna pengar utan säkerhet från Lånbutiken

Lånbutiken.se erbjuder dig förmånliga och flexibla sms lån utan säkerhet med upp till 3 månaders återbetalningstid. Vi har marknadens bredaste urval av smslån och du kan låna mellan 1 000 och 12 000 kr.

Vi ger dig möjligheten att låna enkelt och smidigt när du behöver det. Observera att lånet ska betalas tillbaka med eventuell ränta och övriga avgifter (se vår prislista här). Om du inte kan betala tillbaka ditt lån i tid, ta kontakt med oss direkt. Du kan förlänga din låneperiod mot en extra avgift.

Just nu kan nya kunder ta smslån räntefritt upp till 2000kr hos oss. Det enda som tillkommer är en uppläggningsavgift på 200kr. Läs mer om detta här.

Om du vill ha längre tid på dig att betala tillbaka ditt lån så erbjuder vi nu lån upp till 10.000 kr med 30, 60 och 90 dagars återbetalningstid. Detta passar dig som råkat ut för oförutsedda utgifter och vill dela upp din betalning på flera månader.

Se alla våra erbjudanden på sms lån här!

Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta vår kundtjänst som finns tillgänglig på telefon, e-post eller fax. Vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Ansök här ›