Mobillån – ett snabbt och tryggt lånealternativ

Varför ett mobillån?

Idag kan det vara svårt att hinna med vanliga ärenden och att vänta i telefonkö hos banken är då inte prioriterat. Det ska vara smidigt att låna pengar och därför erbjuder vi mobillån till dig som behöver ett mindre lån. Det är ett snabbt och tryggt lånealternativ.  

Det är säkert att ta ett mobillån hos Lånbutiken och självklart utan dolda och onödiga kostnader. Hos oss är det enkelt och framförallt tryggt att låna pengar. Du väljer själv det belopp som passar dig och dina behov bäst.

För att bli beviljad ett mobil krävs det att du:

  • Är minst 20 år
  • Folkbokförd i Sverige de senaste två åren
  • Äger ett registrerat telefonabonnemang
  • Inte har några betalningsanmärkningar
  • Har ekonomisk förutsättning att betala tillbaka lånet

Hur ansöker jag om ett mobillån?

Vi erbjuder mobillån mellan 1000 kr och upp till 12 000 kr. Trettio dagar är en standard återbetalningstid för mobillån men för större lån kan du också välja att återbetala mellan 61 eller 90 dagar. Du väljer själv vilket belopp du vill ansöka om och du kan ansöka vilken tid på dygnet som helst, alla dagar i veckan. Ansökningarna behandlas i ankomstordning under våra öppettider (mån-fre kl. 7- 21 & lördag kl. 9-17).

För att ansöka läser du igenom våra lånevillkor och godkänner dem samt fyller i ansökningsformuläret på vår hemsida. Du får också valet att skapa en PIN-kod som i framtiden hjälper dig att ännu smidigare ansöka om ett lån utan sms kostnader.

Minimum återbetalningstid 61 dagar, maximum 90 dagar. Effektiv årsränta 2264,6%. Exempel: 1000kr, 61 dagar, ränta 77,23 kr, avgift 400 kr, totalt 1477,31 kr

Smidigt SMS lån för återkommande kunder

Är du en återkommande kund hos Lånbutiken kan du ansöka om ett lån direkt via sms. Det förutsätter att ditt kontonummer och telefonnummer är oförändrat. Väljer du att smsa din ansökan får du ett första besked inom några minuter. Du godkänner lånevillkoren genom att besvara sms:et och därefter får man det preliminära lånebeskedet.

Vår kundtjänst hjälper dig gärna om du har några frågor kring våra lån eller andra tjänster. Klicka dig vidare till våra kontaktuppgifter, där du kan nå oss via chatt, e-post eller via telefon.